Blog

Blog categories

BACK
Jul 8, 2024
Dakbedekking,  |
Wim Rossen

Update vanuit Hilversum: Voorkant Dak Voltooid, Achterkant in Volle Gang

We zijn blij om een update te kunnen geven over ons lopende project in Hilversum. De voorkant van het dak is succesvol gerenoveerd met de prachtige Samaca leien met afgeschuinde hoeken. Nu richten we onze aandacht op de achterkant van het dak.

Voorkant Dak Voltooid

Dankzij de toewijding en expertise van ons team is de voorkant van het dak volledig af. De Samaca leien met hun kenmerkende afgeschuinde hoeken geven het pand een elegante en moderne uitstraling. De bewoners zijn erg tevreden met het resultaat tot nu toe.

Werkzaamheden aan de Achterkant

Nu de voorkant is voltooid, zijn we meteen begonnen met de achterkant van het dak. De werkzaamheden verlopen volgens planning en omvatten:

  • Voorbereiding: Het gebied rondom de achterkant van het dak is voorbereid en alle benodigde veiligheidsmaatregelen zijn genomen.
  • Verwijdering: Het verwijderen van de oude dakbedekking is in volle gang, waarbij we dezelfde zorg en precisie toepassen als bij de voorkant.
  • Installatie: De Samaca leien worden zorgvuldig geplaatst om een consistent en mooi eindresultaat te garanderen.

Vooruitzichten

We verwachten dat ook de achterkant van het dak binnen de gestelde tijd en volgens de hoogste kwaliteitsnormen zal worden afgerond. We kijken ernaar uit om het volledige project binnenkort te kunnen presenteren.

Blijf Geïnformeerd

Houd onze blog in de gaten voor verdere updates over dit project en andere spannende ontwikkelingen bij Leien Dak. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Samen realiseren we uw ideale dak!

Over dit blog

Op dit blog zullen we af en toe berichten zetten over projecten en dakdekken in het algemeen.

;